14 Φεβ 2011

This is not a love song

Εδώ και 'κανα μήνα, στα πλαίσια της "εξυγίανσης" των μέσων μαζικής μεταφοράς,  κόψανε  και  το τρένο που πάει Θεσσαλονίκη Φλώρινα. 


  
Ήτανε άλλωστε, τελείως άχρηστο  αυτό το δρομολόγιο! Μετέφερε μόνο εκατοπενήντα χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο, είχε φτηνό το εισιτήριο και  έφτανες νωρίτερα απ' ό,τι αν το 'κανες με ΙΧ. Χώρια που όσοι δουλεύανε σ' αυτή τη γραμμή , το κάνανε από χόμπι μιας και δεν είχαν βρει κάτι καλύτερο για να περάσουν την ώρα τους.

IX και Κτελ από τώρα και στο εξής! Κι οι εργαζόμενοι να πα να βρουν άλλο "χόμπι". 

Ιδιωτικός και αντικοινωνικός ο χαρακτήρας των συγκοινωνιών και με τη βούλα πλέον.
Για τη μείωση του ελλείμματος (ρε γαμώτο)!!!

3 σχόλια:

  1. Θυμάμαι να το συζητάω σε άλλα μπλογκ και μερικούς να πιστεύουνε πως με την ιδιωτικοποίηση των τρένων μπορεί να βγει κάτι καλό...

    Πάρε κι ενα λινκ των βρετανικών σιδηροδρόμων πριν τους αλλάξουνε τα φώτα (έμφαση στο πρώτο σχόλιο): http://www.youtube.com/watch?v=ddtPI07hhA8&feature=related

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντικοινωνικός ο χαρακτήρας των συγκοινωνιών, αντικοινωνική αντίληψη το "δεν πληρώνω", αντικοινωνικό το παρκάρισμα στους δρόμους του κέντρου, σε λίγο θα μας πουν αντικοινωνική και την πεζοπορία, οπότε, δεν θα μπορούμε να μετακινηθούμε προς την εργασία μας,-πράγμα εξαιρετικά αντικοινωνικό- και να επιτέλους ο σοβαρότερος και ...κοινωνικότερος λόγος απόλυσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @latecomer

    Δεν ξέρω σε τι κόσμο ζούνε αυτοί που πιστεύουν πως θα βγει κάτι καλό. Το παράδειγμα των βρετανικών σιδηροδρόμων είναι θαρρώ πολύ χαρακτηριστικό. Τα χάλια τους τα είδα το 93 και μαζί και τα της υγείας και τα της παιδείας.

    Μιλ μερσύ για το βιντεάκι. Σκοπεύω κάποια στιγμή να παίξω διαφημήσεις απ' τις καλές εποχές του σιδηρόδρομου.

    @Ινδιάνα

    Δεν ξέρω αν θα την πουν αντικοινωνική την πεζοπορία, αλλά μέχρι στιγμής οφείλω να ομολογήσω πως έχουν γίνει υπερφιλότιμες προσπάθειες να την κόψουν απ' όλους αυτούς τους χασομέρηδες που πεζοπορεύονται αντί να παίρνουν τα ΙΧ τους να κάνουν τη δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή